Bakmässa

Alla älskar Hembakat 2018

Bakmässa: Alla älskar Hembakat

Den 24–25 mars 2018 är det dags för Sveriges enda riktiga bakmässa för alla hemmabagare, proffs och glada amatörer. Alla älskar Hembakat är en inspirerande mässa som vänder sig till alla som tycker om att baka.

För andra gången anordnar Hembakat, Sveriges största baktidning, en mötesplats som går helt i bakningens tecken.

Det blir en helg med aktiviteter, rolig shopping och inspirerande föreläsningar, kurser och nybakat bröd. Dessutom kommer bakprofilerna Roy Fares, Sébastien Boudet, Dorotea Malmegård, vinnaren av Hela Sverige bakar 2017 Andréa Brändström och Frida Leijon med flera ge sina bästa baktips på stora scenen.

Nya inslag på mässan är kurser som: Gör business av din bakning (för alla som drömmer om att starta eget), Koka egen lakrits och Börja blogga och bli framgångsrik.

Så kom och besök vår bakmässa Alla älskar Hembakat i Uppsala 24-25 mars 2018!

HÄR HITTAR DU MER INFORMATION OCH BILJETTER

Hitta till Fyrishov
Adress: Idrottsgatan 2, Uppsala

Med lokalbuss
Buss 13 (mot Librobäck) Buss nr 14 (mot Ärna), buss 42 (mot Stenhagen) och buss 111 (mot Bälinge) stannar vid Fyrishov.

Bil och parkering
Från E4 ta avfart 188 och kör mot Uppsala, följ skyltarna. Från övriga infarter finns det tydliga skyltar. Vi har gott om parkeringsplatser!

Med tåg
Fyrishov ligger cirka en kilometer norr om Uppsala centralstation och Resecentrum. Enklast är att ta lokalbussen eller taxi från stationen.

Till fots eller på cykel
Fyrishov ligger inom promenad- och cykelavstånd från Uppsala centrum. Det går en promenad/cykelväg längs Fyrisån hela vägen, det tar ungefär 20 minuter att gå.