Kokostoppar_farin2

Kokostoppar med farinsocker

av saga areng

Topparna får en liten krans av smält socker runt sig vid gräddningen men den är bara att nypa eller klippa bort.

Kokostoppar_farin

ca 12 st ganska stora

200 g riven kokos
200 g farinsocker
100 g äggvita (3 medelstora ägg)

Topping
70 g mörk choklad
riven kokos eller kokosflagor

GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt.

2. Blanda riven kokos, farinsocker och äggvita i en skål. Forma 12 runda bollar av smeten och ställ på plåten.

3. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter, lite kortare tid om du gör små. Låt svalna på galler.

4. Smält choklad över vattenbad och häll över topparna. Strö över riven eller flagad kokos. Njut!