Klassiska kokostoppar med farinsocker och en generös mängd choklad på toppen!

Topparna får en liten krans av smält socker runt sig vid gräddningen men den är bara att nypa eller klippa bort.

Kokostoppar_farin

ca 12 st ganska stora

200 g riven kokos
200 g farinsocker
100 g äggvita (3 medelstora ägg)

Topping
70 g mörk choklad
riven kokos eller kokosflagor

GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg bakplåtspapper på en plåt.

2. Blanda riven kokos, farinsocker och äggvita i en skål. Forma 12 runda bollar av smeten och ställ på plåten.

3. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter, lite kortare tid om du gör små. Låt svalna på galler.

4. Smält choklad över vattenbad och häll över topparna. Strö över riven eller flagad kokos. Njut!

NUVARANDE Kokostoppar med farinsocker
NÄSTA Teffbrownies