bloggträff

Bloggträff i Hofors!

Idag hade vi en liten bloggträff med några av oss som bloggar och som bor här i Hofors med omnejd! Det är säkerligen fler som bloggar också, så det får bli fler träffar! Verkligen hur mysigt som helst att bara träffas och prata om allt mellan himmel och jord! Vi var Erica som bloggar på Vi med barn, hennes blogg hittar du här: Erica, Jossan som bloggar under namnet Elsas dagbok, och Malin som bloggar under namnet Tvillingmorsan.  Klicka på länkarna, hälsa på och upptäck gärna deras superfina bloggar!

bloggträff

Vi sågs hemma hos mig och det blev lite fika och en massa babbel. Som det så ofta blir när man är bloggare som träffas så fotas det, pillas med mobilerna samtidigt som alla babblar i munnen på varandra :) Helt underbart!

bloggträff

Vi pratade om allt kring samarbeten, hur det är att driva en blogg och vi kom in på ämnet kring elaka kommentarer och näthat. Jag kan för mitt liv inte förstå att det finns folk som kommenterar och är elaka på bloggar, på riktigt, varför?? Det finns ju ett väldigt enkelt sätt att inte bli upprörd, det är ju bara att inte läsa den bloggen. Sprid mer kärlek!

bloggträff

Från vänster så är det jag, Erica, Jossan och Malin, klicka på namnen så hittar du deras bloggar!

bloggträff

Emil fick passa på att fota oss när han kom hem från träningen :) Hoppa sa han, och vi hoppade :) Jag uppmanat alla bloggare på mindre orter att träffas såhär på en liten fika, det är ju hur trevligt som helst!

Etiketter: Hofors, bloggträff

Om fredriksfika

Ålder: 39 år. Familj: Sambon Emil och stor, härlig släkt. Bor: Hofors Just nu: Jag bakar och bloggar flera gånger i veckan och brinner för att testa nya recept. Jag har ett stort intresse för styling och fotografi, alla bilder på bloggen är tagna av mig. Jag kom tvåa i tävlingen Hela Sverige Bakar 2013 och har sedan dess arbetat med bakning och events på olika sätt. Aktuell med min första bakbok som släpps 14e september! Välkommen till Fredriks Fika!

Enkel fudge med kondenserad mjölk

Enkel fudge med choklad

Enkel och så god fudge!

En smällkaramell fylld med godsaker från kökets box

Julklappstips – Kökets Box

En smällkaramell fylld med godsaker från kökets box!

med kärlek från Hofors

Med kärlek från Hofors 2017

Musikhjälpen 2017 - Med kärlek från Hofors

Recept på Madeleinekakor med smak av saffran

Madeleinekakor med saffran

Mjuka små kakor med smak av saffran!