Fredriks Fika i Väsby Centrum

I helgen kommer jag att vara i Väsby centrum och toka mig! Jag ska sammanställa något gott på scenen, och antagligen prata lite tok som vanligt! Jag ska bjuda på något gott också!

Jag är inne på Skit-i-kläm, men fnular också på en långpannekaka som man gör till en bakelse… Vi får se vad det blir till helgen! :) vc_storpuffar_festligheter_fnylen

Dessutom är det en inspirerande utställning av butikernas bästa presenttips nu när tiderna stundar för Mors dag, skolavslutningar, konfirmation, studenten och sommarfester!

Även vinnaren av Sveriges Mästerkock Amir Kheirmand och Anders Östblom från samma program kommer att vara där och bjuda på läckerheter! Konferencier är kocken Jacob Wismar!

Jag har inte tidsschemat än, men jag kommer definitivt vara där mellan 11-16, så kom och snicksnacka lite strunt med mig!

vc_storpuffar_festligheter_amir

Om fredriksfika

Ålder: 39 år. Familj: Sambon Emil och stor, härlig släkt. Bor: Hofors Just nu: Jag bakar och bloggar flera gånger i veckan och brinner för att testa nya recept. Jag har ett stort intresse för styling och fotografi, alla bilder på bloggen är tagna av mig. Jag kom tvåa i tävlingen Hela Sverige Bakar 2013 och har sedan dess arbetat med bakning och events på olika sätt. Aktuell med min första bakbok som släpps 14e september! Välkommen till Fredriks Fika!

recept på enkel kålpudding

Kålpudding

Enkel och så god klassisk kålpudding!

recept på kladdkaka och hur du lyckas med din kladdkaka

Kladdkaka – Recept på kladdkaka

Perfekt kladdig kladdkaka!

semlor formade som gifflar fyllda med hemgjord mandelmassa och grädde.

Semmelgifflar

Semmelgifflar! För dig som älskar den vanliga smaken av semlor!

Läcker sockerkaka med rödbetor

Rödbetskaka med hasselnötter

Läcker kaka med rödbetor och hasselnötter!

Créme catalan är en Crème brûlée med smak av apelsin

Crème Catalan – Crème brûlée med apelsin

Crème Catalan – Crème brûlée med apelsin!