hemgjord glögg

Hemgjord glögg till advent

Nu är glöggen klar och upptappad på flaska! Det är verkligen så häftigt att man kan göra något som blir så gott alldeles själv! Receptet jag använde hittar du här: Hemgjord glögg

hemgjord glögg

Jag lånade en hävert från mormor och morfar när jag tappade upp glöggen på flaska och det blev ganska precis 5,5 liter glögg. Flaskorna köpte jag på Rusta och piffade upp dem med min gamla dymo och lite sidenband jag hade i en pyssellåda. Emil tyckte det blev lite coca-cola över det hela :)

hemgjord glögg

Jag provsmakade glöggen med lite Saffranslängd med vit choklad och julkänslorna slog i taket! :) Glöggen smakar verkligen precis sådär man vill att glögg ska smaka, mycket julkryddor och lite apelsin för den där citrustonen. Har du inte testat att göra egen glögg så kan jag verkligen rekommendera det! Det är en perfekt gå-bort-present!

glögg recept

Recept på hemgjord glögg hittar du här: Hemgjord glögg

hemgjord glögg

Etiketter:

Om fredriksfika

Ålder: 39 år. Familj: Sambon Emil och stor, härlig släkt. Bor: Hofors Just nu: Jag bakar och bloggar flera gånger i veckan och brinner för att testa nya recept. Jag har ett stort intresse för styling och fotografi, alla bilder på bloggen är tagna av mig. Jag kom tvåa i tävlingen Hela Sverige Bakar 2013 och har sedan dess arbetat med bakning och events på olika sätt. Aktuell med min första bakbok som släpps 14e september! Välkommen till Fredriks Fika!

hemgjorda geléhallon

Geléhallon – Recept på Geléhallon

Läckra geléhallon som är fantastiskt goda!

Flätad längd av semla fyll med mandelmassa och grädde

Flätad semmellängd

Läcker femflätad semmeltårta!

recept på enkel kålpudding

Kålpudding

Enkel och så god klassisk kålpudding!

recept på kladdkaka och hur du lyckas med din kladdkaka

Kladdkaka – Recept på kladdkaka

Perfekt kladdig kladdkaka!

semlor formade som gifflar fyllda med hemgjord mandelmassa och grädde.

Semmelgifflar

Semmelgifflar! För dig som älskar den vanliga smaken av semlor!