Chokladbollar utan gluten och socker

Smarriga bollar för den som äter LCHF-kost eller vill dra ner på sockret.

Chokladbollar utan socker och gluten

av linda andersson foto roger olsson
Smarriga chokladbollar för den som inte tål gluten eller vill dra
ner på sockret

Ca 24 st

100 g smör, rumsvarmt
2 dl mandelmjöl
1 dl kokosflingor
1–1 1/2 msk kakao
1 msk kaffe
2 tsk vaniljpulver
ca 3/4 dl stevia sötningsmedel
ca 20 st sötmandlar, finackade

Garnering
kokosflingor

GÖR SÅ HÄR
1. Blanda ihop alla ingredienser till en lite kladdig smet.
2. Rulla bollar av smeten.
3. Häll kokosflingor på ett fat och rulla bollarna i det. Ställ chokladbollarna i kylskåpet
en stund innan de serveras.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här!