Supergoda sockerfria chokladbollar med härligt mandelcrunch. Ingen kan tror att dessa kokosbollar inte innehåller socker – de är precis lika smarriga som "vanliga" havrebollar!

Recept: Chokladbollar utan socker och gluten

INGREDIENSER

Ca 24 st

Chokladbollar

  • 100 g smör, rumsvarmt
  • 2 dl mandelmjöl
  • 1 dl kokosflingor
  • 1–1 1/2 msk kakao
  • 1 msk kaffe
  • 2 tsk vaniljpulver
  • ca 3/4 dl stevia sötningsmedel
  • ca 20 st sötmandlar, finackade

Garnering

  • kokosflingor

GÖR SÅ HÄR:

  1. Blanda ihop alla ingredienser till en lite kladdig smet.
  2. Rulla bollar av smeten.
  3. Häll kokosflingor på ett fat och rulla bollarna i det. Ställ chokladbollarna i kylskåpet en stund innan de serveras.

Ps. På alltommat.se hittar du fler recept på chokladbollar – så som rawfood-bollar!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här!

NUVARANDE Chokladbollar utan socker och gluten
NÄSTA Chokladbollar med mjölkchoklad