Läckra konfektbitar med marsipan, mörk choklad och pistasch.

Recept: Marsipan- & pistaschpinnar

INGREDIENSER

20–22 st

  • 150 g marsipan
  • 50–70 g pistaschnötter
  • 70 g + 30 g mörk choklad

GÖR SÅ HÄR:

  1. Rulla små bitar av marsipan till rullar, ca 4 cm långa och ca 1 cm i diameter.
  2. Mixa nötterna ganska fint men låt det vara små bitar kvar. Häll upp och bred ut nöthacket på ett fat.
  3. Smält 70 g choklad över vattenbad. Doppa marsipanrullarna i chokladen. Använd två gafflar och lyft upp dem och rulla dem sedan i nötterna. Lägg dem på ett galler eller ett bakplåtspapper för att torka.
  4. Smält 30 g choklad över vattenbad. Doppa ändarna på rullarna i chokladen och låt dem stelna på ett galler. Förvara konfekten i kylen.
NUVARANDE Marsipan- & pistaschpinnar
NÄSTA Saftig morotskaka