oreobollar

Oreobollar

Av: Anna Nordh
Oreobollar blir nya favoritgodiset för den som tycker om den klassiska amerikanska kakan.

Recept: Oreobollar

INGREDIENSER

Ca 40 st

Oreobollar

  • 2 paket Oreos
  • 175 färskost

Rullas i

  • 200 g mörk choklad, 55 procent

Garnering

  • 50 g vit choklad

GÖR SÅ HÄR

  1. Kör kakorna i en matberedare till ett grovt smul. Tillsätt färskosten och kör lite till.
    Ställ smeten i kylskåp i 30 min.
  2. Rulla bollar av smeten, ca 10 g per boll. Lägg dem på ett bakplåtspapper och ställ dem
    i frysen i 30 min.
  3. Smält den mörka chokladen och rulla bollarna i den. Lägg dem på bakplåtspapperet
    och låt dem stelna. Smält den vita chokladen och fyll en liten spritspåse med den. Spritsa
    choklad över bollarna och låt dem stelna.

Etiketter: oreo, oreokakor, cakepop, oreos
Ischoklad med saffran

Ischoklad med saffran

Läcker ischoklad med saffran gör sig fint på godisbordet.

Klassiska chokladbollar.

Chokladbollar

Chokladbollar är enkla att göra och innehåller få ingredienser.

rosa polkamaränger i korg

Rosa polkamaränger

Melerade maränger som är knapriga på ytan och lite sega i mitten.

Polkagrishjärtan

Polkagrishjärtan

Fina ätbara polkagrishjärtan att dekorera julbordet med.

Ugnsbakade fikon med chèvre, honung & valnötter

Ugnsbakade fikon med chèvre, honung & valnötter

Gratinerade fikon med getost, honung & valnötter.