Med färdig pizzadeg bakar du dessa ostbröd i ett huj. Värm bröden snabbt vid servering, om de inte är nybakade, så att osten blir härligt seg och god.

Recept: Snabba ostbröd

INGREDIENSER

10 st

  • 1 rulle färdig pizzadeg
  • 150 g racletteost eller annan smakrik ost som smälter bra
  • 2 msk smör, smält
  • parmesanost, riven
  • havssalt

GÖR SÅ HÄR:

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Rulla ut pizzadegen och skär den i 10 bitar.
  2. Skär upp osten i 10 stänger. Placera en oststång på varje bit deg och rulla ihop. Se till att klämma åt kanterna ordentligt. Placera ostbröden på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Pensla bröden med smält smör och strö över parmesan och lite havssalt.
  4. Grädda bröden mitt i ugnen i 20–25 min.

Tips! Det går bra att värma bröden över elden om du är ute och grillar. Se bara till att du är försiktig, de bränns snabbt om man inte är vaksam.

NUVARANDE Snabba ostbröd
NÄSTA Choklad- & halloncheesecake