Res med Hembakat till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.


Aktuella resor & event 2017


STORT TACK TILL ALLA ER SOM KOM PÅ VÅRT HÄRLIGA EVENT ”BAKA TILL FEST”!

Håll utkik – snart kommer bilder från eventet.

Mandelbudapest_jordgubbar

Missa inte årets härligaste och roligaste bakevent!

Hela eftermiddagen den 6 maj kan du inspireras av kända hemmabagare som delar med sig av sina bästa tips för lyckade kalas. Samma dag är det Hembakatdagen så det finns verkligen anledning att fira lite extra.

Plats på scen för:

Linus-Larsson

Linus Larsson – Smygpremiär av hans nya bok Tårtor med Linus. Exklusiv chans att köpa den före alla andra och få den signerad på plats. Linus vann Hela Sverige bakar 2015. Linus visar hur man lyckas med våningstårtor.

daniel-lakatosz

Daniel Lakatosz – Daniel kom tvåa i Sveriges Mästerkock 2016. Hans första kokbok finns till salu och du kan få den signerad på plats. Daniel kommer att göra en läcker dessert.

shireen-selfelt

Shireen Selfelt – Vann Hela Sverige bakar 2016. Signerar sin första bok Baka som en stjärna. Shireen kommer att visa hur man pyntar sina bakverk extra fint.

ulrika-grahl

Ulrica Grahl driver företaget Idérika och håller i kurser i pralintillverkning. Hon kommer att visar hur man gör fina praliner hemma i köket.

I pausen bjuds alla på smaskigt fika med te från Sibyllans Kaffe & Tehandel eller kaffe. Under dagen kommer en köksmaskin från Bosch lottas ut, värde 9 999 kr. Alla får en lyxig och välfylld goodiebag, värd ca 400 kr. Boka din biljett i dag! Först till kvarn…

NÄR: 6 maj 2017, kl 14:00–17:00.
VAR: Bonnier Conference Centre, Torsgatan 21 i Stockholm, t-bana St. Eriksplan.
ANTAL PLATSER: 250 st.
PRIS: 350 kr/person, prenumeranter 295 kr/person. I priset ingår fika och goodiebag.

Blabarsmoussetarta_browniebotten


 

hembakat-kurs-vegansk-bakning

Baka veganskt

Är du nyfiken på vegansk bakning? Var med på Hembakats bakkurs där du kommer att lära dig grunderna i vegansk bakning. Guidad av vegoexperten Mattias Kristiansson kommer du att lära dig allt du behöver veta om vegansk bakning både i teorin och praktiken. Hur bakar man fluffiga kakor utan ägg? Hur gör man en krämig frosting utan smör? Mattias kommer att introducera en rad produkter som gör den veganska bakningen lätt som en äggfri plätt. Han kommer även att prata om och baka lite nya trender inom veganvärlden, t ex frasiga maränger med kikärtsspad. Nej, du kommer inte att stå och hacka en fruktsallad eller göra en simpel sorbet, du kommer att baka kakor och bakverk som får dig att undra om det verkligen är veganskt.

NÄR: 15 maj 2017, kl 17:00–20:00.
VAR: Hembakats provkök på Bonnier Tidskrifter, Sveavägen 53 i Stockholm.
ANTAL PLATSER: 20 st.
PRIS: 995 kr/person, prenumeranter 895 kr/person.
KURSLEDARE: Mattias Kristiansson.

baka-vaganskt-mattias

Mattias Kristiansson är chefredaktör för Vego, Sveriges största vegetariska mattidning, och har gett ut 7 veganska kokböcker. Han började sin resa med bloggen Bake my day och gav senare ut en bakbok med samma namn. Mattias har bakat och lagat mat i finalen av Melodifestivalen, Nyhetsmorgon, radio, tidningar, ja lite överallt. Mattias blev vegan 2012 och har fortsatt att baka sedan dess. Hans första skräck var just hur han skulle överleva utan ägg, grädde, smör och annat som är så förknippat med bakning. Det visade sig vara lättare än han trodde, och så fort man lär sig rätt tips och trick är det faktiskt mycket enklare. Plus att det blir kalasgott!

ANMÄLAN: https://bonshop.se/event/bakaveganskt/


Res med Hembakat till Londons underbara bakvärld!

Upplev Londons härliga bakgator tillsammans med Hembakat. Vi njuter av afternoon tea, går på bakkurs och besöker en rolig bakmässa. Vi reser den 5–8 oktober 2017. Redan nu kan du läsa lite om programmet:

Vi dricker afternoon tea på förnäma Fortnum & Mason där du också kan köpa med dig hem lyxiga teer och utsökta marmelader.

london-resa-hembakat

Vi besöker den roliga bakmässan The Cake & Bake show där allt inom bakning finns. Köp med dig roliga pepparkaksformar, fina böcker, provsmaka bakverk och inspireras av några av Storbritanniens bästa bagare och konditorer.

london-resa-hembakat

Vi deltar i en workshop och bakar traditionella engelska bakverk som vi sedan avnjuter tillsammans med en kopp te eller kaffe.

london-resa-hembakat

Sista dagen går vi på en rolig ”Cupcake & macaron tour” där vi provsmakar och kollar in några av Londons bästa ställen för oss sötsugna.

Med på resan är både vår duktiga guide Vanja Persson och Hembakats chefredaktör Eva Nordlinder. Välkommen att följa med oss på en oförglömlig resa i bakningens tecken!

Läs mer om resan här!


Bakmässan 2017 – inställd

Vi har tyvärr tvingats ställa in bakmässan 2017 men hoppas kunna återkomma vid ett senare tillfälle. Tills dess är du välkommen att delta på våra kurser, event och resor! Här nedan kan du läsa mer om Bontravel.se.


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

www.bontravel.se


Tidigare resor och event