Res med Hembakat till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.


Aktuella resor & event 2017


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

www.bontravel.se

 

Tidigare resor och event

STORT TACK TILL ALLA ER SOM KOM PÅ VÅR HÄRLIGA BAKKVÄLL!

Efter ett lyckat event säger vi ett stort tack och på återseende! Vi är många som älskar att baka och nästa år kommer vi att anordna fler inspirerande bakevents. Håll utkik här under Resor & Event eller följ oss på Facebook, så missar du ingen information!

Vi önskar alla våra läsare en riktigt god jul med massor av julbak!

Vänliga hälsningar,

Hembakat-redaktionen