Den 12-15 oktober är det äntligen dags för Bak- & chokladfestivalen 2017.

Den 12-15 oktober är det äntligen dags för Bak- & chokladfestivalen 2017. Mässan håller till på Stockholmsmässan i Älvsjö och vi hoppas på att få se er läsare där!

Detta händer i vår monter B03:87

I Hembakats härliga monter kan du tävla om en köksassistent, köpa tidningar och köksprylar till förmånliga priser samt träffa proffsiga bakprofiler som signerar sina böcker. Om du tecknar en prenumeration på mässan får du dessutom en välfylld goodiebag! Självklart finns vi på Hembakats redaktion på plats, och vi längtar efter att möta våra läsare.

Köp en bok och få den signerad!

Torsdag

Fredrik Nylén kl 15–16
Fredriks fika- bakat med glädje

Maria Blohm kl 16–17
Långjäst och lättbakat

Lördag

Linus Larsson kl 10–11
Tårtor med Linus

Daniel Lakatosz kl 14–15
Daniels matresa–9 menyer från världens kök

Söndag

Shireen Selfelt kl 12.15–12.45
Baka som en stjärna

Vi sänder live på Facebook!

Hembakats chefredaktör Eva Nordlinder och bloggare Fredrik Nylén bakar tillsammans i Hembakats monter B03:87 på torsdag den 12/10 kl 14:30.

Rabatt på entrébiljetten!

Du får 40 kr rabatt på entrébiljetten (1-dagsbiljett) till Bak- & Chokladfestivalen på Stockholmsmässan. Rabatten gäller fredag den 13 okt till söndag den 15 okt 2017 (ordinarie pris online 165 kr). Max två personer får 40 kr rabatt per person vid användandet av rabattkod. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Registrera rabattkoden online:
Gå in på chokladfestivalen.se och köp din biljett. Följ anvisningarna och ange rabattkoden:
HBAK2017

Det går att registrera rabattbiljetter i mässans entré, men i mycket begränsad omfattning. Slipp kö och skriv ut din biljett i förväg!

Detta händer på mässan

BAK- & CHOKLADFESTIVALEN är Nordens godaste mötesplats! Festivalen handlar om kvalitet och njutning för bröd- och chokladälskare, även i kombination med dryck. På festivalen kan du provsmaka praliner, bakverk och choklad – och även köpa med hem. Mässan erbjuder även tävlingar och spännande aktiviteter för både stora och små.

BAKLABBET: Tillsammans med proffsiga konditorer och bagare bakar du och lär dig trick och får tips inom bagerihantverket. Håll utkik efter programmet på chokladfestivalen.se, där du också köper din biljett.

BAKTORGET: Här arbetar några av Sveriges bästa bagerier och konditorier från morgon till kväll, och du som besökare får följa hantverket på nära håll, och kan så klart köpa med dig nybakat bröd och andra godsaker hem.

TÄVLINGEN ÅRETS KONDITOR: 12–13 oktober tävlar finalisterna i Årets Konditor. Tre delmoment ska utföras: Tårta med minst tre våningar, tre olika sorters petit-four samt ett hemligt bakverk. Temat är natur och du som besökare kan följa tävlingen på plats.

DRYCKESOMRÅDET: Handla fantastiska drycker i The Chocolate bar – som passar utmärkt till choklad, desserter och bakverk – och slå dig sedan ner i loungen. Eller varför inte gå en kurs i Smakbordet och lära dig kombinera god dryck med smarriga desserter.

Biljetter till samtliga kurser köps på chokladfestivalen.se – där även program för dagarna finns!