Resor & event

Res med Hembakat till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.


Aktuella resor & event 2017


Mandelbudapest_jordgubbar

Missa inte årets härligaste och roligaste bakevent!

Hela eftermiddagen den 6 maj kan du inspireras av kända hemmabagare som delar med sig av sina bästa tips för lyckade kalas. Samma dag är det Hembakatdagen så det finns verkligen anledning att fira lite extra.

Plats på scen för:

Linus-Larsson

Linus Larsson – Smygpremiär av hans nya bok Tårtor med Linus. Exklusiv chans att köpa den före alla andra och få den signerad på plats. Linus vann Hela Sverige bakar 2015. Linus visar hur man lyckas med våningstårtor.

daniel-lakatosz

Daniel Lakatosz – Daniel kom tvåa i Sveriges Mästerkock 2016. Hans första kokbok finns till salu och du kan få den signerad på plats. Daniel kommer att göra en läcker dessert.

shireen-selfelt

Shireen Selfelt – Vann Hela Sverige bakar 2016. Signerar sin första bok Baka som en stjärna. Shireen kommer att visa hur man pyntar sina bakverk extra fint.

ulrika-grahl

Ulrica Grahl driver företaget Idérika och håller i kurser i pralintillverkning. Hon kommer att visar hur man gör fina praliner hemma i köket.

I pausen bjuds alla på smaskigt fika med te från Sibyllans Kaffe & Tehandel eller kaffe. Under dagen kommer en köksmaskin från Bosch lottas ut, värde 9 999 kr. Alla får en lyxig och välfylld goodiebag, värd ca 400 kr. Boka din biljett i dag! Först till kvarn…

NÄR: 6 maj 2017, kl 14:00–17:00.
VAR: Bonnier Conference Centre, Torsgatan 21 i Stockholm, t-bana St. Eriksplan.
ANTAL PLATSER: 250 st.
PRIS: 350 kr/person, prenumeranter 295 kr/person. I priset ingår fika och goodiebag.

Anmäl dig här!

Blabarsmoussetarta_browniebotten


macarons-kurs-hembakat

Lär dig att baka macarons!

Tycker du att det verkar krångligt att baka macarons? Har du provat men misslyckats och till slut gett upp? Ta chansen att vara med på Hembakats kurs där du får lära dig att baka de läckra franska bakverken från grunden! Du får lära dig att göra den perfekta smeten, färga i olika nyanser, spritsa på rätt sätt samt vad du ska tänka på för att få till den lilla ”foten” som kännetecknar en macaron. Du får dessutom göra olika goda fyllningar att fylla kakorna med. Endast fantasin sätter gränser under den här kreativa kvällen med en känsla av Frankrike. Du får givetvis ta med dig dina nybakade macarons hem när kvällen är slut.

NÄR: 10 maj 2017, kl 17:00–20:00.
VAR: Hembakats provkök på Bonnier Tidskrifter, Sveavägen 53 i Stockholm.
ANTAL PLATSER: 12 st.
PRIS: 995 kr/person, prenumeranter 895 kr/person.
KURSLEDARE: Anna Nordh.

Anna-Nordh-macarons

Anna Nordh är en av Hembakats redaktörer som även är utbildad konditor. Under sin tid på det anrika konditoriet Vete-Katten lärde hon sig att baka på klassiskt vis. På Hembakat håller hon reda på de senaste baktrenderna, dekorerar mer än gärna tårtor och tackar aldrig nej till något sött när det erbjuds. Macarons har hon bakat mängder av och tycker fortfarande att det är lika roligt, speciellt med ett bra recept.

ANMÄLAN: https://bonshop.se/event/bakamacarons/


hembakat-kurs-vegansk-bakning

Baka veganskt

Är du nyfiken på vegansk bakning? Var med på Hembakats bakkurs där du kommer att lära dig grunderna i vegansk bakning. Guidad av vegoexperten Mattias Kristiansson kommer du att lära dig allt du behöver veta om vegansk bakning både i teorin och praktiken. Hur bakar man fluffiga kakor utan ägg? Hur gör man en krämig frosting utan smör? Mattias kommer att introducera en rad produkter som gör den veganska bakningen lätt som en äggfri plätt. Han kommer även att prata om och baka lite nya trender inom veganvärlden, t ex frasiga maränger med kikärtsspad. Nej, du kommer inte att stå och hacka en fruktsallad eller göra en simpel sorbet, du kommer att baka kakor och bakverk som får dig att undra om det verkligen är veganskt.

NÄR: 15 maj 2017, kl 17:00–20:00.
VAR: Hembakats provkök på Bonnier Tidskrifter, Sveavägen 53 i Stockholm.
ANTAL PLATSER: 20 st.
PRIS: 995 kr/person, prenumeranter 895 kr/person.
KURSLEDARE: Mattias Kristiansson.

baka-vaganskt-mattias

Mattias Kristiansson är chefredaktör för Vego, Sveriges största vegetariska mattidning, och har gett ut 7 veganska kokböcker. Han började sin resa med bloggen Bake my day och gav senare ut en bakbok med samma namn. Mattias har bakat och lagat mat i finalen av Melodifestivalen, Nyhetsmorgon, radio, tidningar, ja lite överallt. Mattias blev vegan 2012 och har fortsatt att baka sedan dess. Hans första skräck var just hur han skulle överleva utan ägg, grädde, smör och annat som är så förknippat med bakning. Det visade sig vara lättare än han trodde, och så fort man lär sig rätt tips och trick är det faktiskt mycket enklare. Plus att det blir kalasgott!

ANMÄLAN: https://bonshop.se/event/bakaveganskt/


Bakmässan 2017 – inställd

Vi har tyvärr tvingats ställa in bakmässan 2017 men hoppas kunna återkomma vid ett senare tillfälle. Tills dess är du välkommen att delta på våra kurser, event och resor! Här nedan kan du läsa mer om Bontravel.se.


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

Bontravel hittar du här!


Tidigare resor och event

STORT TACK TILL ALLA ER SOM KOM PÅ VÅR HÄRLIGA BAKKVÄLL!

Efter ett lyckat event säger vi ett stort tack och på återseende! Vi är många som älskar att baka och nästa år kommer vi att anordna fler inspirerande bakevents. Håll utkik här under Resor & Event eller följ oss på Facebook, så missar du ingen information!

Vänliga hälsningar,

Hembakat-redaktionen