I december 2015 skänker jag allt jag tjänar på min lilla blogg till Operation Smile.

Mac

För 17 år sedan hände något fantastiskt – världens bästa och finaste son föddes. En makalös krabat, med läpp, käk och gomspalt (LKG). Med hela den svenska sjukvården i ryggen kändes LKG inte särskilt läskigt – vi var helt övertygade om att hans liv skulle bli som alla andras. Och det blev det. Men för många av de 175 000 barn som årligen föds med någon form av läpp, käk eller gomspalt är verkligheten ofta mycket dystrare. De tvingas leva ett hårt liv, många har svårt att äta och tala, de riskerar mobbning, utanförsskap, trakasserier och isolering. Operation Smile är en internationell hjälporganisation som hjälper barn och vuxna med LKG i Afrika, Asien och Latinamerika och ger dem chansen till ett vanligt liv.

Ett gåvobevis från Operation Smile är en vanlig present från mig och Mac men i år tänkte vi ge lite mer. Jag har den enorma turen att få betalt för att baka genom den fantastiska tidningen Hembakat och deras sajt tidningenhembakat.se där jag bloggar om mina bröd och recept! En liten, liten blogg som har som ambition att baka med svenska råvaror och smaker men även utforska all väldens bröd.

 

FRÅN FÖRSTA TILL SISTA DECEMBER 2015 SKÄNKER JAG VARTENDA ÖRE JAG TJÄNAR PÅ MIN BLOGG TILL OPERATION SMILE! 

Så varje gång någon ser, blir intresserad av och klickar på ett av mina recept så ramlar det ned en slant i gåvokassan! Det här gör jag för att jag kan, för att jag försörjer mig på annat sätt och vill passa på att göra lite extra! Så jag lovar att försöka baka extra goda bröd hela december, fota dem så fint jag bara kan och sprida dem så mycket det bara går så bloggen blir riktigt välbesökt i december.

Alla recept i bloggen kommer att få en speciell märkning, hjälp mig samla in pengar genom att sprida mina recept och bilder! Vill du läsa mer om Operation Smile kan du göra det här

Kryddig_jullimpa_os