Försvinnande god chokladtryffel med hackad daim

Len chokladtryffel 
tillsammans med hackad Daim är supergott!

Ca 40 st

200 g mörk choklad, 70-procent
1 dl vispgrädde
1 ½ förp dubbel-Daim, 84 g

GÖR SÅ HÄR
1. Hacka chokladen i mindre bitar.
2. Koka upp grädden i en kastrull. Dra av kastrullen från plattan och låt choklad-hacket smälta i den varma grädden. Rör tills smeten blir blank och fin. Låt tryffelsmeten svalna, men inte tjockna.
3. Ställ ca 40 ischokladformar 
(aluminium) på en bricka.
4. Hacka Daimen i mindre bitar. Lägg lite av hacket i formarna. Klicka ner chokladen ovanpå, 
ända upp till kanten. Toppa 
med Daimhack. Låt tryffeln 
stelna i kylskåpet och förvara 
den sedan kallt i en burk med tättslutande lock.

NUVARANDE Daimtryffel
NÄSTA Grahamsbullar