Använd gärna olikfärgade marshmallows för ett lite festligare utseende på fudgen.

Använd gärna olikfärgade marshmallows för ett lite festligare utseende på fudgen.

Ca 24 bitar

Fudge
100 g ljus choklad
100 g mörk choklad, 70 procent
10 g smör
½ burk kondenserad sötad mjölk, färdigkokt (ca 200 g)
2 tsk vaniljsocker
1 ½ dl pumpakärnor
½ msk flingsalt
2 dl minimarshmallows

Garnering
1 ½ dl minimarshmallows

Gör så här
1. Hacka chokladen i mindre bitar och smält den tillsammans med smör och den kondenserade mjölken över vattenbad. Ta bunken från värmen och tillsätt vaniljsocker.
2. Vänd ner pumpakärnor, salt och minimarshmallows.
3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper, ca 12 x 16 cm. Toppa kakan med marshmallows. Låt fudgen stelna i kylen i ett par timmar.
4. Skär upp den med en vass kniv i så stora bitar som önskas.