Baka glutenfria brownies med mumsig kokos.

Himmelskt goda brownie­rutor fyllda med mörk choklad och kokos.

20–24 st 

225 g smör
200 g mörk choklad, grovhackad
1 ½ dl strösocker
1⁄3 tsk bakpulver
1 nypa salt
2 dl glutenfri mjölmix
4 ägg
2 msk kakao
1 dl riven kokos


Garnering
florsocker

GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret i en kastrull. Ta kastrullen från plattan och låt chokladen smälta i smöret.

2. Blanda strösocker, bakpulver, salt och mjölmix. Rör ner det tillsammans med äggen, kakao och kokos. Blanda allt till en slät smet.

3. Häll smeten i en långpanna, ca 20 x 30, klädd med bakplåtspapper.

4. Grädda kakan mitt i ugnen i 20–23 min. Låt den svalna i formen. Pudra över florsocker innan servering.