En lättbakad glutenfri marshmallowbrownie för de riktigt sötsugna.

Fantastisk goda glutenfria brownies med marshmallows i smeten, i frostingen och ovanpå. 1 dl hackade valnötter i smeten är också gott, lägg bara till det utan att ändra något i övrigt om du önskar lite mer substans i dina brownies!

75 g marshmallows (vissa innehåller vetestärkelse, kolla så att de du köper inte gör det!)
150 g mörk choklad, grovhackad
125 g smör
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
125 g (ca 1,2 dl) Lailas Mjölmix, gul
1 tsk bakpulver
1 krm salt

Frosting
50 g marshmallows
50 g mörk choklad, grovhackad
1 msk smör
4 tsk mjölk
2 dl florsocker

GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda marshmallows, choklad och smör i en kastrull. Smält på låg värme, rör hela tiden, tills allt smält samman. Låt svalna. Rör i ägg och vaniljsocker.
2. Blanda mjöl, bakpulver och salt. Blanda detta i chokladsmeten.
3. Lägg ett bakplåtspapper i en form, ca 25 x 25 cm, och häll i smeten. Grädda mitt i ugnen i 15–17 min. Låt svalna.
4. Frosting: Blanda marshmallows, choklad, smör och mjölk i en kastrull och smält på låg värme. Rör hela tiden. Ta av kastrullen från värmen och vispa i florsockret.
5. Bred frostingen på kakan, man måste vara ganska snabb. Dekorera eventuellt med små bitar av marshmallow.