Förvandla popcorn till fikabröd!

Jag hade egentligen tänkt göra något nyttigt men så blev det så här istället. Popcorn med marshmallowklister och chokladtopping 🙂 Inte helt nyttigt men ack så gott – perfekt för en lördagkväll framför tv:n!

Popcorngodis1

125 g smör
150 g mini-marshmallows*
2 liter poppade popcorn

Topping
150 g choklad, smält
½ dl Nonstop, hackade

GÖR SÅ HÄR

1. Lägg bakplåtspapper i en form, 25 x 30 cm.

2. Smält smöret i en kastrull och tillsätt marshmallows. Rör ordentligt tills alla marshmallows har smält.

3. Blanda popcorn och marshmallowsmassan väl. Tryck ut i formen med bakplåtspapper. Börja med att trycka ut med ett redskap och övergå sedan till att använda en hand och trycka till rejält. Det är lite klibbigt 🙂

4. Smält chokladen över vattenbad och ringla över popcornkakan i formen. Strö genast över det hackade Non-stop-godiset.

5. Vänta till chokladen och skär i bitar. Det är segt och klibbigt att jobba med men då är det också segt, klibbigt och gott att äta 🙂

* Vill du göra egna marshmallows har Lindas bakskola ett bra recept, det hittar ni här