Läckra små kokoskakor med jordgubbsfyllning.

Läckra små kokoskakor med jordgubbsfyllning.

Ca 20 dubbla kakor

Kakor
3 äggvitor
2 dl strösocker
7 dl kokos

Fyllning
50 g färskost, t ex Philadelphia
25 g smör, rumsvarmt
1 dl florsocker
½ citron, rivet skal
2 dl jordgubbar

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop äggvitor, socker och kokos.

2. Rulla till små bollar, ca 40 st, och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Platta till bollarna till runda kakor. Grädda dem mitt i ugnen i ca 10 min. Låt kakorna svalna på ett ugnsgaller.

3. Rör ihop färskost, smör, florsocker och citronskal till en slät smet.

4. Skiva jordgubbarna tunt.

5. Bred fyllning på undersidan av hälften av kakorna. Lägg även skivade jordgubbar på samma hälft. Sätt ihop kakorna två och två.