Trendiga småkakor som är både läckra att se på och att äta.

Trendiga småkakor som är både läckra att se på och att äta. 

Ca 40 st

200 g smör, rumsvarmt
1 ½ dl florsocker
5 dl vetemjöl
1 äggula  

Fyllning
ca 1 dl hallonsylt

Garnering
florsocker

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 180 grader. Nyp ihop smöret med florsocker och vetemjöl. Tillsätt äggulan och blanda ihop allt till en deg. Låt den vila inrullad i plastfolie i kylen
i ca 20 min.

2. Kavla ut degen, ca 2 mm tjock på ett mjölat bakbord. Stansa ut rundlar, ca 4 cm
i diameter. Gör ett hål i mitten, ca 1 ½ cm, på hälften av dem.

3. Lägg bottnarna på en plåt med bakplåtspapper. Lägg rundlarna med hål i ovanpå bottnarna. Fyll hålet med sylt.

4. Grädda kakorna mitt i ugnen i 13–16 min. Låt dem svalna på plåten. Pudra florsocker över kakorna innan servering.