Müsli i brödet gör det extra gott och smakrikt.

Müsli i brödet gör det extra gott och smakrikt. Denna müslikaka är färdig på mindre än en halvtimme.

6 bitar

Ingredienser
5 dl vetemjöl
2 ½ tsk bakpulver
1 tsk salt
50 g smör, rumsvarmt
1 msk honung
2 ½ dl mjölk
1 dl müsli, valfri sort

Garnering
1 msk müsli

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 230 grader. Blanda ihop vetemjöl, bakpulver och salt i en bunke. Nyp ihop det med smöret. Tillsätt honung och mjölk och rör ihop allt till en kladdig deg. Blanda sist ner müslin i degen.

2. Tryck ut degen till en rundel, ca 2 cm tjock, på en plåt med bakplåtspapper. Skär den i 6 tårtbitar. Strö över müsli.

3. Grädda brödet mitt i ugnen i 15–17 min. Låt det svalna på plåten.

 Prenumerera på vårt nyhetsbrev här!