Punschrulltårta som blir extra god med bär och grädde till.

Punschrulltårta med en härlig söt punsch. Att servera den med bär och grädde förhöjer smaken ytterligare och blir en bra avslutning på en middag.
16–20 bitar

3 ägg
1 ½ dl strösocker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 msk punsch
1 ½ msk mjölk

Fyllning
100 g smör, rumsvarmt
1 ½ dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 ½ msk kakao
1 äggula
½ dl punsch

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 250 grader. Vispa ägg och socker pösigt.

2. Blanda mjölet med bakpulvret och vänd ner det i smeten. Rör försiktigt ner punsch och mjölk.

3. Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna, ca 30 x 40 cm. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 5 min.

4. Vänd upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. Låt den svalna.

5. Fyllning: Rör smöret tillsammans med florsockret. Fortsätt att röra i vaniljsocker, kakao och äggulan till en smidig smet. Rör till sist i punschen, lite i taget.

6. Bred fyllningen på kakan och rulla ihop den. Låt skarven ligga nedåt. Skär upp rullen i skivor. Servera med bär och lättvispad grädde.