Knapriga kakor med endast 3 ingredienser. Lägg till ringlad choklad så blir de extra festliga. Ljuvligt goda och glutenfria jordnötskakor som går snabbt att baka.

Recept: Snabba jordnötskakor

INGREDIENSER

Ca 20 st

  • 250 g jordnötssmör med bitar, crunchy
  • 1 ½–2 dl strösocker
  • 1 litet ägg

Garnering

  • 50 g mörk choklad

GÖR SÅ HÄR:

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt.
  2. Blanda jordnötssmör, strösocker och ägg i en bunke.
  3. Ta ca 1 msk deg och rulla den till en boll. Lägg den på plåten och platta till den till en rund kaka. Grädda kakorna mitt i ugnen i 10–12 min. Låt dem svalna.
  4. Garnering: Smält chokladen över vattenbad och ringla eller spritsa choklad över kakorna. Låt chokladen stelna.

Glutenfria jordnötskakor

NUVARANDE Snabba jordnötskakor
NÄSTA Semmelwraps