Res med Hembakat till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.

Du hittar även bilder från våra tidigare event längre ner på sidan.


Aktuella resor & event 2017

 


Bakmässan 2017 – inställd

Vi har tyvärr tvingats ställa in bakmässan 2017 men hoppas kunna återkomma vid ett senare tillfälle. Tills dess är du välkommen att delta på våra kurser, event och resor! Här nedan kan du läsa mer om Bontravel.se.


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

www.bontravel.se


Tidigare resor och event

STORT TACK TILL ALLA ER SOM KOM PÅ VÅRT HÄRLIGA EVENT ”BAKA TILL FEST”!

Tack till Linus Larsson, Daniel Lakatosz, Shireen Selfelt och Ulrica Grahl som medverkade. Här kommer bilder från eventet.

föreläsare samlingsbild

Våra duktiga föreläsare tillsammans med chefredaktör Eva Nordlinder.

anna och jonna

Hembakats redaktörer Anna Nordh och Jonna Karvonen.

TACK TILL ALLA SOM KOM PÅ VÅRT EVENT ”BAKA VEGANSKT”!

Tack till er som kom på vår baka veganst-kurs tillsammans med vetoexperten Mattias Kristiansson. På fredag den 2 juni sänder Mattias live tillsammans med oss på Hembakats Facebook-sida kl 14. Kika in och titta då!